Find den rette dyrlæge, når du anskaffer et kæledyr

17 oktober 2019 admin

Har du netop udvidet familien med et pelset og firbenet medlem? Så bør du som noget af det første opsøge en dyrlæge klinik i nærheden med henblik på tilknytning af dit kæledyr. Det er en rigtig god idé at få foretaget et sundheds og helbreds tjek på dit dyr straks efter hjemtagelsen, således at dyrlægen har et billede af, hvordan dyret udvikler sig – især hvis der er tale om en kattekilling eller en hvalp eller unghund. Hos dyrlægen vil du kunne få alle vaccinationer samt en kostplan, som tager udgangspunkt i dit dyrs generelle helbreds tilstand. Killinger og hvalpe skal bruge de rigtige næringsstoffer for at kunne udvikle sig optimalt – og her kan du med fordel konsultere din dyrlæge.

Vælg Fasanvejens Dyreklinik som din dyreklinik i København

Er du og din nye firbenede ven bosiddende i København, kan du med fordel vælge en centralt beliggende dyreklinik som for eksempel Fasanvejens Dyreklinik. En af fordelene ved at vælge en dyrlæge i dit lokal område er, at transport tiden ikke er så lang – og dermed mindre stressende for dit dyr.

Fasanvejens Dyreklinik er med sin centrale beliggenhed i Valby et oplagt bud på en dyrlæge klinik, som har det hele. Veluddannede og dygtige dyrlæger med særlige speciale områder, kompetente og entusiastiske veterinær sygeplejersker og klinikassistenter, som brænder for deres job.

Hos Fasanvejens Dyreklinik vil du og dit kæledyr blive taget imod med åbne arme og et smil – og selvfølgelig en grundig og fyldestgørende undersøgelse og udredning. Fasanvejens Dyreklinik kan, foruden de mest standardiserede procedurer, tilbyde udtagning af blodprøver, røntgen optagelser, og mindre kirurgiske indgreb. Dyrlæge og ejer af Fasanvejens Dyreklinik Anne Jørgensen har eksempelvis kræft i hunde og katte som speciale område – og blandt de andre dygtige dyrlæger finder du også eksperter i tænder og tarmsystem hos kæledyr.

Du kan læse mere om Fasanvejens Dyreklinik på https://www.fasanvejensdyreklinik.dk/ 

Flere Nyheder