Hvorfor skal jeg sætte min kat i kattepension?

06 november 2020 Astrid Pedersen

Måske tænker du, at det er overflødigt at bruge penge på en kattepension, når du og resten af familien står for at skulle på ferie. Katten kan jo selv lukke sig ind i huset via kattelemmen, og ellers rende frit omkring som den lyster. Og naboen kan altid stille mad og vand frem til katten på daglig basis.

Men her skal du huske på at katten, selv om den måske ikke er et flok dyr, stadig er et socialt dyr. En kat har brug for kæl og nus, og at der er nogen som tager sig af den. Alene det at dens mennesker forlader den i måske flere uger kan gøre katten dybt ulykkelig. Og det samtidig at skulle friste en tilværelse i ensom majestæt kan faktisk gøre katten decideret syg.

Samtidig løber I en risiko for at katten stikker af eller på anden måde kommer galt af sted når I bare overlader den til sig selv. Der er få ting så trist som at komme hjem til et dødt, sygt eller måske endda manglende kæledyr. Derfor er det en god idé at finde en kattepension hvor katten kan tilbringe ferien i trygge og sikre hænder mens resten af familien er bortrejst.

Samtidig er det smart at vælge en kattepension som ikke ligger så langt fra hjemmet, så katten skånes for en lang og stressende køretur. Og er du bosiddende i Egedal, Stenløse, Ganløse, Frederikssund, Ølstykke, Slangerup eller andet steds i den nordlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Egedal Kattepension.

Hvorfor skal jeg vælge Egedal Kattepension?

Egedal Kattepension er en hyggelig og vel organiseret kattepension med mange muligheder for tryg og sikker pasning af din kat. Katten kan få eget værelse med mulighed for socialt samvær med andre katte, og bliver selvfølgelig tilset hver dag. Læs mere på https://egedalkattepension.dk/kattepensionen/ 

Flere Nyheder