Noget akvarietilbehør er altså overflødigt

21 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er selvsagt en masse ting, som der hører hjemme i et akvarium, som det er nødvendigt at have dernede, hvis ens fisk med videre skal trives i det.

Dette kommer jo også meget an på, hvad man har af dyr dernede, da de forskellige sorter fordrer forskellige forhold at kunne trives godt under.

Du skal selvfølgelig have vand i det, og så skal der være nogle ting, som visse af dyrene kan gemme sig i, hvis de er den slags typer; men der er jo også nogle fisk, som helst bare svømmer rundt og passer sig selv.

Så skal de også fodres, men det kan man dårlig tillade sig at kalde akvarietilbehør, da det er nødvendigt, hvis fiskene og de andre dyr skal overleve, og det hører jo ikke direkte til nede i akavariet.

Det er også nødvendigt at have nogle ting, du kan rense akvariet med, så stedet holder sig flot og rent og samtidig er hygiejnisk for fiskene at bo i.

Den slags er jo som at betragte som ens hjem, som man jo også sørger for at gøre rent, så det er til at leve derhjemme.
Her er fiskene jo bare afhængige af dig, fordi de ikke kan svømme et sted hen, hvor der er mere rent.

Men så vil nogle salgspersoner måske forsøge at prakke dig nogle sager på, som det egentlig ikke er nødvendigt at have og måske ikke yder andet formål end at være dekorativt.

Det er så nok mest for din fornøjelses skyld, end det er til gavn for dyrene i akvariet, og hvis du virkelig gerne vil eje det, så skal du da bare også gøre det.

Men har du et begrænset budget, så skal du måske mere se på, hvordan du kan gøre forholdene bedre for fiskene, end at du dekorerer for din egen skyld.

Flere Nyheder